Nils Christian » Meritter » Meritter 2014

Året 2014 har vært en innholdsrik sommer med kun nye hester for NCL. Super stjernen Viktor fra Diisa startet med å sparke fra seg på avlsbanene i Danmark på vår parten med 5 av 5 avkom i 1.klasse med gjennomsnitts alder på 4,7 år. For ikke å nevne gjennomsnittet på rideegenskaper på disse unge avkommene som er 8,26 – meget høyt!
Med disse resultater ser vi frem til 2015 hvor flere av hans avkom vil komme frem og enkelte går for medalje under avlsklassen til VM i Herning. Viktor har bedekket 28 hopper i Norge i sommer hvor de fleste hopper hadde en lang merittliste som blant annet VM hoppene Imynd fra Bergkåsa , Rønd fra Selfoss , Thokkadis fra Øvstedal , Aradis og Aldis fra Jakobsgården med flere.

Viktor sanket inn gullet i 4-gang under Norgesmesterskapet på Biri utover at han også vant gull under Nordisk mesterskap i Herning , Danmark.
ViggogullNM

På bakgrunn av disse resultater både på sportsbanene og avlsbanene ble Viktor fra Diisa kåret til “årets” hingst i Danmark 2014. En pris som er gjevest av de alle sammen!!

Dynfari fra Steinnesi var også en nykommer for NCL denne sesongen. Passhesten som er ekstremt god teknisk og går høyt i stilpass. Han er vinner av stilpass under Hrimnir stevnet med hele 8,42 og Norgesmester i samme klasse!
Dynfarihrimnir

Frakkur fra Langholti har en av verdens høyeste ridebedømmelser og har ligget i toppen både nationalt og internationalt denne sesongen med NCL i salen.
Frakkur1

Takk til alle som har bidratt til at sesongen 2014 har vært vellykket , spesielt takk til heste eiere og sponsorer.