Nils Christian » Meritter » Meritter 2015

Året`s første konkuranse startet med Istølt i Fredrikshavn hvor Nils Christian Larsen startet med Gandur fra Ågreneset.
Duoen ledet etter uttakningen og vant overlegent 4-gang`s klassen med poeng på hele 8,50! #AnimoBekledning #Skoies # Top Reiter
Gandur1 Gandur2

Neste arragement på vårparten var Artic Equestrian Games i Sandefjord – hvor NCL deltok under clinic`en til Mette Mannseth med Viktor fra Diisa.

Første utendørs stevne var Østlandsmesterkskapet hvor NCL startet Midas fra Kaldbakk og vant 4-gang. Dette var første stevnet for Nils Christian og Midas som også ble nummer to i T1.
Dynfari fra Steinnesi vant Stilpass konkuransen med god margin og poeng 7,84 som også årets første stevne og passkonkuranse.
#AnimoBekledning #SkoiesPleieprodukter
Midas

Turen gikk videre til Kronshof open i Tyskland, et av de største stevner verden over med 620 startende equipasjer over 5 dager. Nils Christian Larsen og Midas endte med en sølvmedalje 7,89 i T1 og vinner av stilpass med hele 8,43.
ISICUP

 

Hrimnir stevnet ledet NCL 4-gangs klassen med Viktor fra Diisa og på plassen etter lå NCL med Midas fra Kaldbak, NCL red Midas i finalen og vant! Tølt konkuransen lå NCL henholdsvis som nummer 2 og 3 etter uttakningen og red igjen Midas i finalen og endte som nummer 3. Viktor fra Diisa vant 4-gangs kombinasjonen samtidig som Dynfari fra Steinnesi vant igjen stilpass konkuransen med 8,46.
Midas112 Lynet1

St.Hans stevnet i Grimstad er blitt en hyggelig tradisjon hvert eneste år, rytterfest med underholdning og god atmosfære. NCL ledet og vant 4-gang såvel som 4-gangs kombinasjonen med Viktor fra Diisa. Dynfari fra Steinnesi vant igjen stilpass konkuransen!
#AnimoBekledning #SkoiesPleieprodukter
ViggoSthans

Norgesmesterskapet på Biri ledet NCL uttakningen i 4-gang og endte som nummer 2 i finalen. Banefoholdene på Biri er alltid under enhver kritikk da det er for ujevnt underlag tilenhver tid.
På den andre side blir dette likt for alle som starter.
Dynfari fra Steinnesi ble Norgesmester i Stilpass og har med dette vært ubeseierlig i denne disiplinen i Norge de siste to år!
pokal

Verdensmesterskapene i Herning i august ble en suksess for NCL og Viktor fra Diisa. Etter å ha ligget på sølvplassering etter uttakningene i T1 og V1 var kombinasjons sølvet i boks for NCL og Norge.
Vider beholdt NCL sine sølvplasseringer i de respektive klasser og endte dermed med 3 sølv i bagasjen med seg hjem til Norge.
#CascoHjelm # AnimoJakke #TopReiterutstyr
IMG_9676

ISI-CUP 2015 i Stilpass ble vunnet av NCL og Dynfari fra Steinnesi! Premie utdeling for dette var under verdensmesterskapene i Herning.
#AnimoJakke
IMG_9668

Bjerkemotmester i B-flokk , Tølt , Speedpass, B-flokk kombinasjonen med Viktor fra Diisa og Dynfari fra Steinnesi. NCL har vunnet b-Flokk under Bjerkemot de siste 4 år såvel som vinner av både kombinasjonen og passløp et par år på rad.
Bjerkemot

Nils Christian ble kåret til Året`s rytter i Norsk Islandshestforening 2015! En prestisjetung pris forbundet deler ut til den som representerer foreningen på godt vis både sportslig resultater såvel som utenfor banene. Utmerkelsen vant også NCL året 2014.
ViggoVMHenk

Nedre Eiker kommune hedrer de representanter i kommunen som utmerker seg innenfor sin egen idrett og setter kommunen på kartet. Hedringen av NCL var under et kommunestyremøte i Nedre Eiker. Denne utemerkelsen har NCL motatt de siste 4 år!
NedreEikerbildet

På slutten av året inngikk NCL et samarbeid med Islandshastnyheter i Sverige om å lage en video clinic som skal være tilgjengelig for alle og kunne handle. Vi laget videoen på engelsk for at den kan distributeres i alle land. Hestene som er demonstrasjonshester er Viktor fra Diisa og Midas fra Kaldbak utover at Theres Holmgren fra Pharmalight og skistjernen Vibeke Skofterud bidrar under filmen med sine enorme kunnskap rundt trening av muskler, hest, rytter, mentalt og fysisk.

Året 2015 har vært et innholdsrik år og en spesielt takk må rettes til mine sponsorer som bidrar til topp resultater : Top Reiter – Skoies – Animo – Pharmalight

top

Animo_logo

skoies_1183484405

Pharmalight1